Coching i naturen

Coachning i naturen skiljer sig från andra coachningsmetoder väsentligen genom att coachningen äger rum i naturen. Genom att ”dyka in” i naturen blir det automatiskt en del av processen. Du som klient upplever dig själv i naturen, tar kontakt med naturen och får därmed även med dig själv. Jag som coach följer med, ger dig mycket tid och plats.

Det är ingen myt att naturen har helande krafter. Men vad händer i oss människor?

Hitta svar och livsglädje

En coachning i naturen ger dig en tydlighet och hjälpa att hitta svar och livsglädje. Naturen är inte bara en plats där vi finner lugn och ny energi för vardagen. Om vi är uppmärksamma och medvetna i naturen, hittar vi också svar på våra frågor:

  • Vad ger mig styrka?
  • Vad längtar jag efter?
  • Vad bär jag i mig?
  • Vad gör mitt liv meningsfullt?
  • Vad är målet?

Utvalda områden

Coachning i naturen sker på utvalda naturområden, dvs på platser i naturen där du känner dig bekväm och säker. Genom att vara i naturen utforskar vi tillsammans de frågor och hinder som är särskilt nära ditt hjärta och som ofta ”går vilse” i vardagen.

Naturen är spegeln

Naturen är spegeln. Det ger möjlighet att vara långt borta från den ”moderna” vardagen (mobiltelefon, bärbar dator, TV), att fokusera på dina idéer och tankar. Målet är medvetenheten om dina egna önskningar och ser drivkraften för genomförandet av de.

Ett exempel från ett coachingtillfälle:

Min klient var osäker på coachingstema. Plötsligt ramlade en stor gren ner ur trädet bredvid oss. Klienten blev mycket rädd och stannade bara still. På min fråga ”Vad är det?” svarade klienten: ”min sambo!” Därefter blev temat så tydligt för klienten.

Priser

COACHING med naturen som arena – privatperson inkl. moms
Paket om 5 tillfällen: 12.500 SEK

COACHING med naturen som arena – företag/grupp exkl. moms
Kontakta mig för prisoffert